Хранителни добавки | Отслабване, целулит, мускулна маса

АкваРен

АкваРен

39.00лв

Хранителна добавка за отслабване, за премахване на целулит

АкваРен е фитодиуретик, изключително бързо елиминиращ водната задръжка в тялото. Подпомага физиологичната дейност на бъбреците, запазвайки водно-солевия баланс на тялото, без да води до „суха и набръчкана кожа”

ЗА КАКВО Е AQUARENN/АКВАРЕН

АкваРен e хранителна добавка, която се препоръчва при:

  • Отслабване и задръжка на вода
  • Целулит с изявена водна задръжка
  • Фитнес и бодибилдинг 

КАК ПОМАГА AQUARENN/АКВАРЕН

1. Отслабване

Важен фактор за намаляване на телесното тегло по време на диетичен режим (особено силно важи за трудно понижаващи телесното си тегло хора) е елиминиранетона извънклетъчно задържаната вода в организма. Задържането на течности затруднява транспортирането на активни метаболити и отпадни продукти към и от клетките към лимфата. Получава се увеличено налягане в тъканите, което притиска кръвоносните съдове. Това затруднява храненето на клетката и води до забавяне и нарушение на клетъчния метаболизъм.С приемане на АкваРен ще загубите 1-2 кг излишни течности още в началото на диетичния режим. АкваРензапазва хидратацияата на клетката и електролитния баланс на тялото.Диуретичниятефект на АкваРенима редица предимства пред стандартните диуретици, включително и калий съхраняващите.При АкваРен няма "сух и набръчкан" вид на кожата,състояние  до коетоя  довеждат стандартните диуретици.

2. Целулит

Една от причините за образуване на целулит е задръжката на течности в проблемните зони: кракаи седалище.Това се отнася за всички форми на целулит. В проблемните зони се задържат отпадни продукти, повечето с белтъчен произход. Те създават предпоставка за разрастване на съединителната тъкан и трайно нарушение на обменните процеси в засегнатите тъкани.
Характерни симптоми на целулит са: колебание в телесните килограми, жажда и намалена диуреза, деформирана, удебелена кожа и оттекли подкожно тъкани.

АкваРен е хранителна добавка, която има подпомагащо действие на процедурите свързани с дренаж на проблемните зони при целулит - мануални и инструментални масажи.

3. Фитнес и Бодибилдинг

АкваРен спомага елиминирането на подкожната вода преди и по време на състезание. Това позволява постигане на по-добър релеф на състезателя и придавя "тънкия вид" на кожата. AкваРене незаменима алтернатива на всички диуретични средства, чиято употреба води до "мекия и плосък" вид на мускулите. 

 

КАКВО СЪДЪРЖА AQUARENN/AQUARENN В ЕДНА КАПСУЛА:

Extr. Folium Betula Pendulae siccum 400mg

Сух екстракт от листа на бреза

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

Като хранителна добавка 3пъти дневно по 1 капсула  приети с храна или според препоръката на специалист.

ЗАЩО AQUARENN/ АКВАРЕН NA FREELIFE:


  • Защото работим с най-добрата българска ( не китайска) изходна суровина
  • Защото сме разработили уникална  методика на събиране и съхранение на суровината, запазваща висока концентрацията на биологично-активните вещества.
  • Имаме най-добрата технология за получаване на по-голямо количество от желаните биологично  активни вещества спрямо всички останали продукти съдържащи екстракт от лист на  бреза, което го прави най-добър като ефект.